5 december: Dag van de Trainer (PowerPoint presentatie)

5 december: Dag van de Trainer (PowerPoint presentatie)

Op zaterdag 5 december organiseert Sport Vlaanderen de Dag van de Trainer. Martin Huizing, inspanningsfysioloog, biomechanicus, trainer en ontwikkelaar van de FieldPower, is uitgenodigd om tijdens deze online workshop een presentatie te geven.

De presentatie zal vooral gericht zijn op het demonstreren van oefeningen, het bespreken van oefendoelen en het verwijzen naar wetenschappelijke onderbouwing op basis van deze Powerpoint presentatie: FieldPower-DagVanDeTrainer

Meer informatie over deze workshop en hoe u zich kunt aanmelden op https://www.sport.vlaanderen/dag-van-de-trainer/programma/sessie-5-15-30u-16-45u/ws087-fieldpower-training-de-link-tussen-krachttraining-en-prestatie/